Search
Close this search box.
Add Your Heading Text Here
240

მსახიობ მანანა კოზაკოვას სააღდგომო სამზადისის შესახებ ჟურნალმა „გზას“ დაუსვა კითხვები. როგორ ამზადებს ის ხაჭოს პასკას?

მანანა კოზაკოვა: 

„საყოველთაოდ გავრცელებული რეცეპტის მიხედვით ვაცხობ, რაც ბავშვობიდან ვიცოდი, მერე ეკა ანდრონიკაშვილმა თავისი რეცეპტი მითხრა, როგორც ხდება ხოლმე, დიასახლისები ერთმანეთს გამოცდილებას ვუზიარებთ. ხაჭო ისე უნდა გამოშრეს, უნდა დატყდეს, აფხვიერდეს, ეს თავისებურ სტრუქტურას სძენს, თან, საოცრად გემრიელი გამოდის.

სააღდგომო სამზადისში ბატონი ლევანი რა ფორმით ერთვება?

ვერ ვიტყვი, რომ დიდად აქტიურობს, ჩაქაფულიც კი არ უყვარს, მიირთმევს, მაგრამ არ გიჟდება. შებოლილი მოხარშული შაშხი ურჩევნია, კვერცხთან ერთად. ამ შემთხვევაში მის გაოცებას დიდად ვერ ვახერხებ…“

გაზიარება
გაზიარება

კომენტარები

პოპულარული
ვალუტის კურსი
[wi_vault]

როგორ აცხობს ხაჭოს პასკას მანანა კოზაკოვა: „ლევანის გაოცებას დიდად ვერ ვახერხებ…“

240
გაზიარება
გაზიარება

კომენტარები

პოპულარული
ვალუტის კურსი
[wi_vault]
Add Your Heading Text Here
240
გაზიარება
გაზიარება

კომენტარები

პოპულარული
ვალუტის კურსი
[wi_vault]
მსგავსი თემები
პოპულარული